Informatie over de winterse omstandigheden.

//

Koning winter is in het land. We informeren je graag over de impact hiervan op onze actuele dienstverlening. De werkzaamheden van ons zijn namelijk sterk afhankelijk van het weer. Daarom is het mogelijk dat er vertraging is op onze werven, leveringen en aanleveringen.

Op dit moment (laatste update: 08 februari 2021) liggen de werken op al onze werven stil. We schuiven nog niet in bepaalde werken die een kleine omvang hebben. De weersomstandigheden laten dit momenteel niet toe om een kwalitatief product af te leveren. Wanneer de situatie het toelaat, zullen we terug opstarten. Mogelijk is dat op een werf met kleinere omvang, waar de impact kleiner is.

Leveringen en aanleveringen.

We bekijken dag per dag of wij in de mogelijkheid zijn om bestelde producten af te leveren aan onze klanten. Hierbij kijken we naar de situatie op de weg en de afstand. Indien mogelijk, leveren we de materialen gewoon op hun bestemming.

Onze leveranciers melden op dit moment weinig problemen. Er kan echter mogelijk vertraging zijn door slechte bereidbaarheid van terreinen, waardoor bijvoorbeeld heftrucks niet kunnen rijden. Op dat moment is het voor ons niet mogelijk om materialen te ontvangen en af te halen.

We updaten deze pagina wanneer de situatie wijzigt. Getroffen klanten worden door ons persoonlijk gecontacteerd. Heb je een vraag? Dan mag je altijd contact met ons opnemen via 03/773.40.62 of info@tkvanhoof.be.