Tuinschermen

Tuinschermen afsluitingen zijn opgebouwd uit palen met daarin een houten tuinscherm. In ons assortiment hebben we veel verschillende soorten houten tuinschermen. Zo kun je kiezen voor schermen die perfect passen in gleufpalen, maar we hebben ook tuinschermen die je kunt bevestigen aan volle houtenpalen. In combinatie met Postsaver kunnen de houtliefhebbers dus weer met alle vertrouwen een volledig houten afsluiting plaatsen. Uiteraard hebben we ook nog onze betrouwbare en ijzersterke ijzeren H-gleufpalen.

Ons assortiment schermen is groot. We hebben de vaak geziene horizontale schermen in verschillende uitvoeringen, verticale schermen maar ook meer speciale schermen om je tuin net dat extra te geven. Voor echte liefhebbers van tropisch hardhout hebben we ook een gamma aan schermen in verschillende soorten. We hebben daarnaast niet alleen praktische schermen om jouw domein af te schermen, we hebben ook prachtige design schermen die jouw tuin net dat beetje extra geeft.

Hieronder vind je ons volledige assortiment aan houten tuinschermen terug. Twijfel je over de beste keuze in jouw geval? We geven je graag gratis en vrijblijvend advies om van jouw project een succes te maken.

Handig om te weten.
Kies bij geïmpregneerd hout altijd voor een betonplaat aan de onderkant van je afsluiting. Op die manier voorkom je dat vocht te veel in het scherm dringt en zo verleng je gemakkelijk de levensduur van je scherm. Je kiest daarnaast best voor een afsluiting met betonpalen of ijzeren H-gleufpalen voor een optimale levensduur.

Ontdek ons assortiment tuinschermen.

Horizontaal scherm Hortal

Onder druk geïmpregneerd scherm met Epicea hout. Ons meest gekozen en verkocht tuinscherm.

> Past in beton- en ijzeren gleufpalen.
> Beschikbaar in verschillende afmetingen en hoogtes.
> Enkel horizontaal te gebruiken.

Horizontaal scherm Luxor

Onder druk geïmpregneerd kwaliteitsscherm. De beste keuze voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

> Past in beton- en ijzeren gleufpalen.
> 180 x 180 centimeter (B/H)
> Enkel horizontaal te gebruiken.

Verticaal scherm Mistral

Onder druk geïmpregneerd scherm. De beste keuze in prijs/kwaliteit voor zij die een verticaal tuinscherm willen plaatsen.


> Past in beton- en ijzeren gleufpalen.
> 180 x 180 centimeter (B/H)
> Enkel verticaal te gebruiken.

Designscherm Excellent

Design scherm, beschikbaar in padouk (afgebeeld) en geïmpregneerd grenen. Planken met speciale afschuining om rechtstreekse inkijk te verhinderen.
> Geplaatst aan volle houten palen.
> 180 x 180 centimeter en 100 x 180 centimeter. (B/H)

Scherm Prestige

Druk geïmpregneerd grenen hout met tand en groef latten bevestigd in een houten kader.

> Beschikbaar in variant voor volle houten palen, alsook voor beton- en ijzeren gleufpalen.
> 180 x 180 centimeter (B/H)

Hardhout scherm Puerto Rico

Zeer degelijk scherm, vervaardigd uit hard hout. Kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.
> Bevestigd aan volle palen van hardhout.
> 180 x 180 centimeter (B/H)

Design scherm Tropical

Dit scherm geeft optisch een open gevoel, maar rechtstreekse inkijk is onmogelijk.

> Bangkirai (tropisch hardhout duurzaamheidsklasse 1)
> Bevestigd aan volle palen van hardhout.
> 180 x 180 centimeter en 90 x 180 centimeter (B/H)

Open scherm Patio

Dit scherm geeft optisch een open gevoel, maar verhinderen toch de rechtstreekse inkijk.

> Druk geïmpregneerd grenen of padouk.
> Bevestigd aan volle houten palen.
> 180 x 180 centimeter en 100 x 180 centimeter (B/H)
> Ook in verticale uitvoering verkrijgbaar.

Handig om te weten.
Kies je voor een scherm dat wordt bevestigd aan volle houten palen? Dan is ons advies om altijd te kiezen voor een paal van hardhout. Kies je toch voor een grenen houtenpaal? Neem dan extra bescherming met Postsaver. Hiermee verleng je de levensduur van je paal met 20 jaar!

Bij T&K Van Hoof hebben we een enorm gamma aan houten tuinschermen. Van de standaard grenen schermen tot de design schermen van hardhout. We hebben alles voor de doe het zelf plaatser en begeleiden je graag met je plaatsing. Besteed je het werk liever uit aan een professional? Onze plaatsingsdienst is actief in de grote omgeving van Antwerpen, Brecht, Mechelen, Aartselaar, Lier en meer.. Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte.

vraag direct een gratis offerte aan

Gebruik onderstaand formulier om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor jouw nieuwe afsluiting of poort. Of je ze nu zelf plaatst, of ze door ons laat plaatsen. Je krijgt van ons altijd professioneel advies. Probeer je project zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. Op die manier kunnen we je beter helpen.

Laat dit veld blanco
Selecteer de opties die bij jouw project van toepassing zijn. Op die manier hebben we direct een goed beeld van de situatie.