T&K Van Hoof start samenwerking met NESA

T&K Van Hoof en NESA, een bedrijf dat al meer dan 30 jaar poorten met de hand maakt in België, starten samenwerking om het bereik van het bedrijf te vergroten. T&K Van Hoof zal de verdeling en plaatsing van de poorten van NESA op zich nemen in de regio Antwerpen.

Samen met NESA brengen wij 30 jaar expertise van poorten naar de regio Antwerpen. Wij zijn dan ook verheugd dat wij de poorten van NESA op de markt mogen brengen in onze regio. Op die manier kunnen wij onze klanten een nog beter totaalpakket voor hun afsluiting bieden.

Met ongeveer 60 verschillende modellen, die volledig op maat gemaakt worden en ook uitbreidbaar zijn met vele verschillende soorten accessoires, kunnen wij onze klanten vanaf nu een uitgebreid assortiment van kwaliteitspoorten bieden.

Onze productpagina voor de poorten staat ondertussen online en is hier te bekijken.  Op dit moment worden alle verschillende modellen nog aan de website toegevoegd. Ondertussen komt onze vertegenwoordiger graag langs om de mogelijkheden bij u te bespreken.

Interesse in een poort? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met u op.