Tand en groef afsluiting

Afsluiting met houten tand en groef planken, van tropisch hardhout tot geïmpregneerd hout of met WPC.

 

Onze tand en groef afsluiting, met hout of composiet planken.

Als u op zoek bent naar een nieuwe afsluiting voor in uw tuin, dan is een tand en groef afsluiting een interessante mogelijkheid. Naast de goede kwaliteit, is een tand en groef afsluiting erg mooi en praktisch. De afsluiting is opgebouwd uit planken van hout of composiet planken en wordt bij voorkeur geplaatst met betonpalen of ijzeren H-gleufpalen. Het is ook mogelijk om de afsluiting te plaatsen met houten groefpalen. Ook kun je gebruik maken van een betonplaat aan de onderzijde. Met tand en groef planken maak je een volledig afgesloten hekwerk, waar andere mensen niet kunnen doorkijken.

We hebben een groot assortiment aan hout als vulling voor onze tand en groef afsluiting. Denk hierbij aan geïmpregneerd houtthermowood, okan, padouk en naaldhout. Ook kun je gaan voor een duurzaam alternatief door te kiezen voor onze composiet planken. De meest gekozen vulling voor een tand en groef afsluiting zijn geïmpregneerde epicea planken.

Elke soort hout draagt zo zijn eigen levensduur, van 10 tot ongeveer 20 jaar. Een tand en groef afsluiting is voor de afscherming van een tuin of perceel dus een enorm goede keuze. Door de grote keuze aan verschillende houtsoorten, palen en betonplaten kun je ervoor zorgen dat de afsluiting volledig aansluit bij je tuin, of juist andersom.

Ons advies voor een goede tand en groef afsluiting.

We adviseren onze klanten om te kiezen voor palen van beton of ijzeren, aangezien deze de levensduur enorm verlengen. Uiteraard is het ook mogelijk om de afsluiting met houten palen te plaatsen. Gekeken naar de prijs-kwaliteitsverhouding, is dit echter geen goed idee.

Om vocht op de planken te doen verminderen en de levensduur van het hout te verlengen, raden we u ook aan om te kiezen voor een betonplaat aan de onderzijde van de afsluiting.

Plaatst u de afsluiting met een beton- of ijzerenpaal en een betonplaat? Dan kunt u er op rekenen dat de afsluiting een levensduur van zo’n 20 jaar heeft. De palen en betonplaat hebben een langere levensduur en het scherm kan gemakkelijk vervangen worden.

Gemakkelijk en veilig toegang met een bijpassende poort.

Niets is zo gemakkelijk als een poort om je tuin te kunnen betreden. Ons assortiment poorten van NESA bevat een poort die bij onze tand en groef afsluiting past en gevuld kan worden met exact dezelfde planken als de schermen van de afsluiting. Het ijzeren frame en het duurzaam hang- en sluitwerk zorgt ervoor dat de poort een lange levensduur heeft.

Onze afsluitingen vind je overal.

Onze afsluitingen vind je terug in de regio Antwerpen, Brasschaat, Brecht, Lier, Zwijndrecht, Wijnegem en onder andere Aartselaar. Onze professionele plaatsingsdienst zorgt elke keer weer voor een prachtig resultaat. Vooraf voorzien we u graag van goed advies zodat u zeker de juiste keuze kunt maken. Al ons advies en offertes zijn gratis en vrijblijvend.

We kunnen ook materiaal en advies voorzien voor mensen die liever zelf hun afsluiting plaatsen. Bij afname van de producten bij ons krijg je gratis plaatsingsadvies en een instructieblad voor het correct plaatsen van de afsluiting. Alles over zelf plaatsing vindt u op onze pagina ‘Zelf plaatsen’.

Benieuwd naar wat we reeds hebben gerealiseerd? Ontdek al onze projecten op onze pagina ‘Realisaties’.

Vraag een gratis offerte of adviesgesprek aan.

We helpen u graag verder met uw project. Samen met u kijken we naar de beste mogelijkheden in uw situatie en vertalen dit in een gratis en vrijblijvende offerte. Hierbij hebben we alle aandacht voor uw wensen en eisen en voor een scherpe prijs met de beste kwaliteit. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.