Stormschade door storm Ciara?

Storm Ciara houdt op dit moment lelijk huis in Vlaanderen. Ondertussen komen de eerste meldingen van schade aan voornamelijk afsluitingen bij ons binnen. T&K Van Hoof plaatst niet enkel poorten en afsluitingen, we doen ook (kleine) herstellingen of volledige vervanging naar aanleiding van bijvoorbeeld stormschade.

Elk jaar herstellen of vervangen wij afsluitingen die beschadigd zijn naar aanleiding van stormen, weersomstandigheden of bijvoorbeeld verzakkingen. We begrijpen de last die dergelijke situaties met zich meebrengen, en daarom pakken wij schademeldingen op een speciale manier op.

Op onze speciale pagina voor herstellingen vind je meer informatie en onze werkwijze met schade door bijvoorbeeld storm Ciara. Je kunt ons ook altijd vrijblijvend contacteren voor (dringend) advies.

Een correcte terugbetaling van schade is erg belangrijk. Schade kan namelijk vervelende financiële gevolgen hebben. Het is belangrijk dat u krijgt waar u recht op hebt. Daarom ontvangt u van ons, na een persoonlijk bezoek, een duidelijke en heldere offerte die afgestemd is op uw persoonlijk geval. Die dient u in bij uw verzekering nadat u een dossier bij hen hebt opgestart.

Zodra u akkoord bent met ons aanbod, plannen we direct de werken in. Zo verliezen we geen onnodig tijd.

Naar aanleiding van Storm Ciara krijgen we veel aanvragen te verwerken. We doen ons best om dit zo snel mogelijk te verwerken. We zetten ons hiervoor 200% voor in. Indien u een aanvraag indient, zullen we u telefonisch contacteren voor een afspraak.

Zoals u van ons mag verwachten, ontvangt u ook bij een schadegeval een gratis en vrijblijvend offerte. We rekenen geen kosten voor het opstellen van een offerte voor uw verzekering. 

Via onze aanvraag pagina kunt u een offerteaanvraag aan ons versturen. Door deze pagina te gebruiken ontvangen wij direct alle benodigde gegevens voor een correcte opvolging.