Schadeherstellingen

Horizontaal schermSchade aan uw afsluiting, oprit of terras is enorm vervelend. Gelukkig biedt T&K Van Hoof een uitstekende schadeservice voor kleine en grote herstellingen aan een afsluiting, oprit of een terras. We helpen u graag met professioneel advies, duidelijke offertes en een snelle afhandeling van de schade.

U ontvangt van ons ook steeds een officiële factuur. Als de schade wordt vergoed door uw verzekeraar, kunt u ons factuur ook inbrengen!

Schade aan een afsluiting

T&K Van Hoof biedt een schadeservice aan op onze standaard producten. Zo kunt u bij ons terecht voor herstellingen aan draadafsluiting, afsluitingen met houtenschermen of tand-en-groef planken maar ook betonafsluitingen of kunststof afsluitingen. Hebt u een andere afsluiting? Ook dan kunnen wij u in bepaalde gevallen helpen.

Veel materialen hebben wij standaard op voorraad, waardoor kleine herstellingen vaak snel kunnen uitgevoerd worden.

Schade aan een oprit of terras

Schade aan een oprit of een terras is soms iets lastiger. Vaak gaat het om een aantal gebroken tegels of stenen, die niet meer gemaakt worden. Het is daarom belangrijk om altijd wat reserve tegels of stenen te houden, in geval er schade is aan uw terras of oprit. Uiteraard kunnen wij, indien er geen voorraad meer is, altijd met u kijken naar de mogelijkheden om de schade te herstellen.

Ook verzakkingen aan een oprit of terras kunnen door ons hersteld worden. Neem zeker contact met ons op voor een vrijblijvende en gratis offerte hiervoor.

Herstelling of volledige vervanging

Soms is een afsluiting, oprit of terras dusdanig beschadigd dat het verstandiger is om deze volledig te vernieuwen. Hierbij houden we rekening met een aantal dingen, bijvoorbeeld de haalbaarheid van de reparatie, de kostprijs in vergelijking met een nieuwe afsluiting en de beschikbaarheid van producten.

Deze afweging moet u uiteraard zelf maken, maar T&K Van Hoof adviseert u hier graag over.

Altijd een gratis en vrijblijvende offerte

Ook voor herstellingen biedt T&K Van Hoof u een gratis én vrijblijvende offerte aan. Afhankelijk van de schade, is het mogelijk dat wij bij u persoonlijk langskomen. Op die manier kunnen wij de schade goed inschatten zodat u later niet voor onverwachte kosten staat.

Vraag direct een offerte aan voor een schadeherstelling.

Dit veld is optioneel
Dit veld is optioneel