Retourneren

Niet tevreden over het geleverde, of afgehaalde product? Is er iets mis met de kwaliteit of voldoet het niet aan je verwachtingen? Geen probleem! Elke consument heeft 14 dagen bedenktijd op alle aangekochte producten via onze webshop. Dit noemt het ‘Herroepingsrecht’.

Wil je afzien van je aankoop, of je product retourneren? Dan dien je dit wel vooraf aan te melden aan onze klantendienst. Ook het omruilen van producten is mogelijk, binnen dezelfde periode. Het product moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze staan hieronder opgelijst.

Je kan een retour gemakkelijk aanmelden via ons contactformulier. Het modelformulier voor het herroepen van een bestelling kan u hier downloaden.

Wat is uitgezonderd op het herroepingsrecht?

Bepaalde producten kunnen niet door ons retour genomen worden. In onderstaande situaties is het retourneren van producten niet mogelijk.

  • Producten die een vorm van maatwerk bevatten, zoals een maatwerkpoort. Ook als we je producten voor transport op maat dienen te slijpen (denk bijvoorbeeld aan een bovenbuis), kunnen we deze in principe niet meer retour nemen.
  • Producten die niet in de originele verpakking worden aangeboden. Indien de verpakking werd geopend, en dusdanig werd beschadigd, kunnen we deze ook niet accepteren.
  • Producten die niet compleet zijn.
  • Gebruikte, vuile en/of beschadigde producten.

Wat met de kosten voor het verzenden van je retour?

Indien u een bestelling wilt retourneren, bent u zelf verantwoordelijk voor de verzending naar ons. De verzendkosten van het retour, zijn voor uw kosten. Is de bestelling te groot of kan u de bestelling niet zelf naar onze vestiging brengen? Dan is het mogelijk om de bestelling te laten ophalen. U kan hiervoor contact met ons opnemen. Wij zullen de ophaalkosten berekenen, en voorleggen aan u ter goedkeuring.

De retourkosten worden verrekend met het terug te betalen bedrag.

Ik liet mijn pakket verzenden, betalen jullie de verzendkosten terug?

Indien u de volledige bestelling aan ons retourneert, zijn wij wettelijk verplicht om de betaalde verzendkosten aan u terug te betalen. Wij zullen in dit geval uiteraard onze verplichtingen nakomen. Als u een deel van de bestelling behoud, dan betalen wij de verzendkosten niet terug.