Je bekijkt ons assortiment poorten.

Poorten bekleed met tropisch hout

De combinatie van tropisch hout en een stalen frame zorgt voor een ongekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Je hebt wel de natuurlijke uitstraling van een houten poort. Veel mensen vinden de houtlook erg aantrekkelijk. NESA heeft doelbewust gekozen voor de combinatie hout en staal. Het gebruik van deze combinatie zorgt voor een onderhoudsvriendelijk product. Daarnaast heeft het ook een hogere betrouwbaarheid dan poorten die volledig uit hout bestaan. Op die manier haal je een betrouwbare houten poort in huis.

Maar de combinatie staal en hout heeft ook esthetisch een groot aandeel. Door de juiste keuze te maken in hout en kleur van het staal maak je van jouw poort een echte blikvanger. Je kiest uit liefst 14 standaard RAL-kleuren en je kan kiezen in welk soort hout je de poort laat uitvoeren. Maar dat is nog niet alles, alle poorten zijn beschikbaar in enkele poorten, dubbele vleugelpoorten en schuifpoorten.

NESA produceert alle poorten in eigen fabriek in Maaseik, Limburg. Ze kregen het authenticiteitslabel ‘Handmade in Belgium’. Alle houten poorten en andere producten van NESA worden volledig met de hand gemaakt. T&K Van Hoof is erkend verdeler van de producten in Antwerpen.

Je poort wordt altijd op bestelling gemaakt. Ze wordt dus perfect ingemeten en kan volledig aangepast worden om te passen in jouw omgeving. Geen standaard afmetingen, wel een ‘perfect fit’.

Laat je poort plaatsen door ons professionele plaatsingsteam, of vraag direct je gratis offerte. Ook professionals kunnen bij T&K Van Hoof hun poorten bestellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontdek het volledige aanbod aan houten poorten met tropisch hout.

Handig om te weten.
Als je op een afbeelding hieronder klikt, wordt de foto op ware grote afgebeeld.