Je bekijkt ons assortiment poorten.

Moderne poorten

Door een bewuste keuze aan materiaal en wijze van montage, worden deze poorten getypeerd door hun gladde en zuivere structuur. Door het voorzien van talrijke combinaties en mogelijkheden tot aanpassingen in de vormgeving en montage, zorgen we ervoor dat elke poort uniek is. Zo kan er gekozen worden om voor volledige privacy te gaan met enkel volle staalplaten, maar er kan ook afgewisseld worden tussen volle en geperforeerde staalplaten. De moderne en strakke poorten sluiten mooi aan op het hedendaags raamprofiel en is ook beschikbaar in alle RAL kleuren waardoor de poort kan aansluiten bij het uiterlijk van het huis.

Hieronder kunt u ons assortiment aan moderne poorten van NESA terugvinden. T&K Van Hoof is officiële verdeler van fabrikant NESA in de regio Antwerpen. Hierdoor hebben wij een directe lijn met de fabrikant en werken wij enkel met officiële prijzen en uitgaves vanuit de fabriek. Samen met NESA werken we elke dag aan de beste kwaliteit en prijs voor onze klanten.

Op deze pagina vind je geen specifieke informatie of  technische specificaties terug van onze poorten. Ons verkoopteam helpt u graag verder met de keuze van uw dromen en geeft u graag een woordje uitleg over de samenstelling van onze producten. Immers heeft de fabrikant bij elk product gekozen voor de meest optimale en kwaliteitsvolle samenstelling.

Daarnaast zijn alle poorten beschikbaar in een enkeledubbele of schuifpoort uitvoering. Desgewenst kunnen ze ook geautomatiseerd worden, of voorzien worden van een elektronisch slot, klavier, verlichting, een brievenbus console of zelfs videofoon. Onze professionele elektricien werkt met gereformeerde merken voor absolute kwaliteit. Vaak kan het ook geïmplementeerd worden op uw huidige systemen.

Ontdek ons assortiment aan handgemaakte, moderne poorten.

Handig om te weten.
Als je op een afbeelding hieronder klikt, wordt de foto op ware grote afgebeeld.