Je bekijkt ons assortiment poorten.

Landelijke poorten

Met onze landelijke poorten van fabrikant NESA haal je een kwaliteitsvolle poort in huis. Ze worden met de hand gemaakt in het productieproces dat volledig in België gebeurt. Je kan onze poorten perfect combineren met een bijpassende afsluiting of door ze uit te breiden met bijpassend hekwerk. Onze landelijke poorten passen perfect bij een landelijke stijl, maar sommige modellen hebben ook een moderne vormgeving. Hierdoor kan je ze in elke situatie inzetten. Het beste van al? Ze zijn verkrijgbaar als enkele poort, dubbele poort én schuifpoort.

Hieronder kun je het overzicht met landelijke poorten terug vinden. Als officiële verdeler in Antwerpen bieden we je een rechtstreekse lijn met de fabrikant. Hierdoor ben je zeker van kwaliteit en een servicegerichte afhandeling.

Alle poorten zijn handgemaakt en verkrijgbaar in 14 standaard ral-kleuren, en tegen betaling tegen andere ral-kleuren. Op die manier kan je de poort volledig laten aansluiten bij de huidige stijl of situatie. Ook de meest voorkomende accessoires zijn te combineren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een brievenbusconsole, parlofonie, verlichting, sierelementen en zo meer.. Ons assortiment is groot en ongekend. Heb je nood aan meer informatie of advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.