Je bekijkt ons assortiment poorten.

Klassieke poorten

Klassieke poorten met bijpassend hekwerk vind je bij T&K Van Hoof. In samenwerking met NESA, een gekende naam in de poortensector, bieden wij enkele poorten, schuifpoorten en dubbele vleugelpoorten aan met een klassieke uitstraling. Deze poorten passen onder andere bij klassieke landhuizen en huizen met een klassieke uitstraling. De poorten zijn beschikbaar in 14 standaard RAL-kleuren en kunnen perfect bevestigd worden aan muren en tussen baksteen consoles.

Voor elke poort kan er tevens automatisatie voorzien worden. Zowel knikarm motoren, ondergrondse motoren en een motor voor een schuifpoort behoren tot ons assortiment. Deze worden op professionele wijze aangesloten om een lange levensduur te garanderen. De systemen zijn daarnaast volledig aangepast en zijn ontworpen voor onze poorten. We maken dus gebruik van een eigen merk automatisatiesysteem.

Wil je graag weten wie er aan de deur staat? Ook onze NESA videofoon is volledig compitabel met de automatisatie. Daarnaast is het systeem van hoge kwaliteit. Dit opbouwsysteem zorgt er daarnaast voor dat deze in de loop van de levensduur van de poort perfect vervangen kan worden. Zo hoef je bij je zoektocht geen rekening te houden met de afmetingen van het systeem.

Benieuwd naar de kwaliteit? In onze showroom vind je een selectie poorten én systemen die passen bij het systeem. Je kan altijd een afspraak maken met een vertegenwoordiger. We nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

gratis offerte? Professioneel advies?

Je krijgt bij T&K Van Hoof altijd een gratis offerte en passend professioneel advies van onze vertegenwoordigers. Met onderstaand formulier vertel je ons direct over jouw project. We bekijken je aanvraag en nemen persoonlijk contact met je op. Je mag ons uiteraard ook altijd direct contacteren.