Je bekijkt ons assortiment poorten.

Gesloten poorten

Gesloten poorten met kunststof vulling met houtlook, of poort Vicenza in combinatie met tand en groef beplanking om naadloos aan te sluiten bij uw huidige afsluiting. Als erkend verdeler van NESA verdelen wij gesloten poorten in de regio Antwerpen. Het stalen kader zorgt ervoor dat de poort strak én robuust is en bezorgd het een lange levensduur. Kies je voor een kunststof vulling met houtlook, dan heb je het uitzicht van een houten vulling, maar met alle voordelen en kwaliteit van een kunststof vulling. Je hoeft de poort daarnaast ook niet te onderhouden.

Wil je liever je huidige (of nieuwe) tand en groef afsluiting combineren met een mooie toegangspoort (dubbele of enkele), dan kies je voor poortframe Vicenza. Deze wordt op maat gemaakt aan de beplanking van je tand en groef afsluiting. Op die manier sluit de poort perfect aan bij de afsluiting.

Het frame is beschikbaar in 14 standaard RAL-kleuren, maar kan desgewenst aangepast worden in een aparte RAL kleur. Omdat alle poorten volledig maatwerk zijn kan je de poort aanpassen aan jouw wensen. Alle poorten worden gemaakt in de fabriek in België met gebruik van volledig Belgische producten. De poorten hebben het authenticiteitslabel ‘Handmade in Belgium’. Kwaliteit staat voorop bij NESA en bij ons.

Ontdek het volledige assortiment gesloten poorten.

Handig om te weten.
Als je op een afbeelding hieronder klikt, wordt de foto op ware grote afgebeeld.

Benieuwd naar de prijs?

Omdat de poorten allemaal op maat gemaakt worden en dus aangepast worden op jouw situatie, kunnen de prijzen verschillen. Onze vertegenwoordigers maken graag tijd voor je en bekijken de mogelijkheden en stellen een correcte en accurate offerte op. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. We zullen je contacteren om een offerte op maat op te stellen. Uiteraard is die vrijblijvend en volledig gratis!