Onze poorten

Ontdek onze klassiekelandelijke en moderne design poorten. Handgemaakt in België door onze leverancier met meer dan 30 jaar ervaring!

T&K Van Hoof is erkend verdeler van de handgemaakte poorten van NESA. Met dit enorme aanbod kunnen wij u ontelbare mogelijkheden bieden op het gebied van poorten. NESA heeft alle poorten zelf ontworpen en maakt deze met de hand in België. Daarnaast zijn zij een erg betrouwbare partner met meer dan 30 jaar ervaring. 

Alle poorten worden op maat gemaakt en kunnen daarom op veel gebieden ook gepersonaliseerd worden. Dit in combinatie met de meer dan 60 verschillende modellen, zorgt ervoor dat u zonder twijfel uw keuze vindt.

Samen met NESA zorgen wij ervoor dat beiden bedrijven niet stil staan. Er wordt continu gekeken naar nieuwe modellen om op die manier met de tijd mee te gaan. Geen aanbod dat veroudert is, maar actueel aanbod waarin rekening gehouden wordt met wat u wilt.

Elk model in elk type poort.
Alle modellen die gemaakt worden door NESA zijn beschikbaar in dubbele poorten, enkele tuinpoortenvrijdragende schuifpoorten en schuifpoorten op rails. Zo loop je dus nooit een risico dat je jouw plannen moet aanpassen of een ander model moet kiezen omdat deze niet verkrijgbaar is in het type poort dat je graag geplaatst wilt hebben.

Maak het helemaal eigen.
Een nieuwe poort is één ding. Een bijpassende afsluiting vinden die mooi aansluit is een ander probleem. Gelukkig niet met de poorten van NESA. Naast het feit dat de poorten in verschillende types verkrijgbaar zijn, is er ook altijd een hekwerk verkrijgbaar van een model. Zo maak je niet alleen een veilige omgeving van je huis, maar ook direct een mooie omgeving.

Voordeel van maatwerk en meer dan 50 modellen.
Aangezien dat T&K Van Hoof meer dan 50 modellen van poorten aanbiedt, verdeeld over 7 verschillende types en soorten poorten vind je gegarandeerd je goesting bij ons. Doordat de poorten ook nog eens volledig met de hand gemaakt worden, en op bestelling, kan de poort volledig naar jouw wensen worden aangepast. Je hoeft je oprit niet aan te passen aan de poort, want wij passen de poort aan op jouw oprit. 

Accessoires en uitbreidingen.
We willen graag dat je volledige keuzes kunt maken. Daarom zijn er nog verschillende accessoires en uitbreidingen beschikbaar voor je nieuwe poort. Zo kun je kiezen voor een brievenbus, verlichting en bepaalde afwerkingen zijn aanpasbaar. Ook een parlofoon behoort tot de mogelijkheden.

Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Maak snel een afspraak met onze vertegenwoordiger, hij zal het je graag laten zien.

Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden. Heb je interesse in een poort? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak met onze vertegenwoordiger. Hij geeft graag uitleg wat de mogelijkheden zijn en toont je alle modellen.

Klassieke poorten

Landelijke poorten

Moderne poorten

Stalen frame met kunststof groefplanken.

Wil je direct een offerte aanvragen voor een poort? Dan kun je onderstaand formulier invullen. Onze vertegenwoordiger neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke offerte te maken.