Bescherm je eigendom met een metalen design poort.

Ben je aan het zoeken naar een nieuwe draai- of schuifpoort? Eventueel met bijpassend hekwerk? Dan zit je bij T&K Van Hoof goed. We maken deel uit van het netwerk verdelers van fabrikant NESA. Zij maken al onze poorten met de hand én op maat. Sinds 1988 is NESA al een gekend merk. Wij vertrouwen dus op hun vakmanschap en bieden jou met een gerust hart deze producten aan.

Je hebt de keuze uit meer dan 50 verschillende modellen. Van klassieke poorten, tot moderne poorten en poorten met een kunststof vulling. Elke poort is beschikbaar in een enkele poort, dubbele vleugelpoort en schuifpoort. Elk model heeft ook bijpassend hekwerk. Ons eigen assortiment poortautomatisatie en videofonie sluit daarnaast naadloos aan op jouw behoefte.

ons aanbod handgemaakte poorten

Landelijk

Klassiek en open

Gesloten met kunststof en hout vulling

duurzame samenwerking

Samen met NESA brengen we kwaliteitsvolle producten op de markt. Door de duurzame samenwerking kennen we elkaar door en door. Op die manier zijn onze processen naadloos op elkaar aangesloten. Het productieproces is efficiënt ingericht en NESA investeert fors in het beter optimaliseren. Door de huidige werking kunnen we er samen voor zorgen dat de maatwerkproducten aan een scherpe prijs worden aangeboden. Zo is er voor elk budget een passende oplossing. Onze vertegenwoordigers vertellen je graag meer over ons aanbod en stellen een gratis en vrijblijvende offerte op.