Showroom & -tuin

Onze showroom en showtuin zijn tijdelijk gesloten.

We zijn momenteel druk bezig met het verder ontwerpen van onze showroom en showtuin. Onze showroom is tijdelijk gesloten. Je kan terecht in onze showtuin, maar nog niet alle producten zijn hier aanwezig. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat je kan bekijken.

Maak kennis met ons vakmanschap & kwaliteit in onze showroom & -tuin.

Je vind onze showroom & -tuin langs de ring van Lier. Zo hebben we een centrale ligging die gemakkelijk bereikbaar is vanuit onze regio. In onze showroom en op ons terrein vind je een greep uit ons assortiment. Zo hebben we een aantal poorten, onze betonstructuren, houten tuinschermen en tand en groef planken opgebouwd in verschillende soorten en type palen.

Onze adviseurs geven je graag een woordje uitleg. We zijn er op vastgelegde data. Komt dat niet goed uit? Dan kun je altijd een afspraak maken om tot bij ons te komen. Zo kunnen we alle tijd nemen om je kennis te laten maken met ons bedrijf, ons assortiment én visie. Ook voor het afhalen van producten voor de doe-het-zelver kun je terecht bij ons op die data.

JE BENT WELKOM bij ons.

We zijn graag flexibel, maar ook efficiënt. Een betaalbare afsluiting, dat is ook onze visie. Daarom is onze showroom niet elke dag geopend. We bekijken per maand een aantal vaste data waarop we doorlopend geopend zijn. Op andere dagen kom je met een afspraak tot bij ons. Hieronder vind je de vaste data en kun je direct een afspraak maken om bij ons langs te komen.

Onze showtuin is vrij toegankelijk, 7 dagen op 7. Je hoeft hier dus geen afspraak voor te maken. Zijn we aanwezig, dan mag je altijd binnen lopen voor meer informatie of advies.

Laat je gegevens achter, we nemen contact met je op om een afspraak te maken. Je mag ons uiteraard ook direct contacteren.

We verwelkomen je deze maand op..

Deze maand ben je van harte welkom op de volgende data:

Ontdek ons laatste nieuws en onze projecten.

  • Collectieve sluiting tijdens de eindejaarsfeesten 2020.
    We blikken terug op een bewogen en bijzonder jaar. Het coronavirus heeft gezorgd voor een hoop aanpassingen in ons dagelijkse leven, maar ook in onze dienstverlening. De eindejaarperiode is aangebroken, wat betekent dat er een aanpassing is in onze bereikbaarheid. Vanaf 23 december 2020 tot en met 5 januari 2021 is T&K Van Hoof collectief … Lees meer
  • COVID-19: Aangepaste dienstverlening
    T&K Van Hoof houdt zich aan de maatregelen die worden opgelegd door de Federale- en Vlaamse overheid in de strijd tegen COVID-19. Op deze pagina lees je meer over de maatregelen die T&K Van Hoof neemt. We passen onze dienstverlening aan om een veilige afhandeling van je project te garanderen. Laatste update: 23 december 2020 … Lees meer

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00