Ons plaatsingsteam zorgt voor een prachtige afsluiting of poort.

Ons plaatsingsteam staat onder leiding van onze zaakvoerder Thierry. Voor ons is kwaliteit, perfectie en precisie enorm belangrijk. Daarom nemen we graag de tijd om te luisteren naar jouw wensen en eisen. Daarna zetten we vakkundig de werf uit met behulp van onze laser. Op die manier zorgen we voor een unieke werkwijze, die zich reeds heeft bewezen.

Op deze pagina stellen we ons plaatsingsteam en onze werkwijze graag voor.

onze unieke werkwijze.

Door onze unieke werkwijze, onze passie voor het vak en ons nauwkeurige oog scheiden wij ons van de rest. Elke werf, groot of klein, is belangrijk voor ons. Even belangrijk is het afleveren van een kwaliteitsproduct. Daarom werken we enkel maar met de beste kwaliteit producten en materialen. We behandelen onze materialen alsof ze van ons zijn en elk project realiseren we alsof we er zelf elke dag, keer op keer naar moeten kijken. En dat zorgt voor perfectie. Daar nemen we overigens ook graag onze tijd voor. We werken liever een uur langer voor het perfecte resultaat.

We starten elke werf op dezelfde manier. Onze plaatsers meten de gehele werf op, hoogte en lengte. Op die manier kunnen zij een plaatsingslijn uitzetten. Ook zorgen we ervoor dat de gehele afsluiting op één hoogte komt. Is dat niet mogelijk? Dan bekijken we hoe we dit het beste, en het mooist kunnen oplossen. Het plaatsen is voornamelijk écht mankracht. Voor onze betonpalen en ijzerenpalen maken we zelf de putten en gieten we een betonfundering rondom de palen. Bij een draadafsluiting bekijken we per werf naar de beste mogelijkheid. Ofwel betonneren we de palen, ofwel kloppen we deze in de grond.

De basis is altijd hetzelfde. Een zo kwaliteitsvolle afsluiting opleveren waar onze klant zo lang mogelijk van kan genieten. Hoe we dat doen? Door perfectionistisch te zijn en ons continu te verbeteren.

Bekijk hier onze meest recente projecten.

Meer zien? Bekijk dan onze pagina met al onze realisaties.