Oprit aan laten leggen

De toegang tot uw domein, garage of parkeerplaats moet dik in orde zijn. Dagelijks rijdt u in en uit en wordt uw oprit zwaar belast met het gewicht van uw voertuig. Daarom is het verstandig om uw oprit aan te laten leggen door een vakman, die rekening houdt met uw wensen en u actief adviseert.

Via de oprit verlaat u dagelijks uw huis. Met de auto, fiets of te voet. Het is daarom belangrijk dat u de oprit goed onderhoud en laat aanleggen door iemand die er verstand van heeft. Zo blijft uw oprit bijvoorbeeld langer onderhoudsvrij, blijft er geen water staan en ziet het er ook nog eens prachtig uit!

Samen met u kiezen wij graag de tegels uit die bij u passen, bedenken we een plan hoe de oprit aangelegd wordt en zullen wij zorgen voor de materialen, die duurzaam zijn en ervoor zorgen dat uw oprit er stevig bij ligt. Dit doen we door uw oprit te verstevigen met een geschikte ondergrond en deze op professionele wijze aan te trillen.

Heeft u reeds een oprit liggen, maar wilt u deze compleet vernieuwen? Ook dan nemen wij al het werk uit uw handen. Wij zorgen ervoor dat uw oude materialen afgevoerd worden en de ondergrond opnieuw goed verstevigd wordt, indien dit nodig blijkt. Nadat dit proces is afgerond, kunnen wij beginnen met de aanleg van uw nieuwe oprit.

Heeft u interesse in een nieuwe oprit, of wenst u een vrijblijvend adviesgesprek? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur ons een e-mail voor een adviesgesprek.