Wil je een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen?

Ons groot aanbod afsluitingen en poorten zorgen ervoor dat we je altijd een passend en interessant aanbod kunnen doen. Samen maken we van jouw project een succes. En dat begint allemaal bij een simpele offerteaanvraag.


T&K Van Hoof heeft jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van afsluitingen & poorten. Dankzij onze duurzame samenwerkingen met fabrikanten en leveranciers, hebben we een enorm assortiment met verschillende soorten afsluitingen, poorten en accessoires. We zijn er dan ook van overtuigd dat we jou altijd een passend aanbod kunnen geven. Samen realiseren we jouw droomproject. Alles start met een offerteaanvraag. Een adviseur neemt contact met je op om jouw project te bespreken.

vraag direct een gratis offerte aan

Gebruik onderstaand formulier om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor jouw herstelling. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je herstelling te bespreken.

Laat dit veld blanco
Selecteer de opties die bij jouw project van toepassing zijn. Op die manier hebben we direct een goed beeld van de situatie.

Krijg je liever direct persoonlijk advies, of wil je graag onze producten bekijken? Dat kan, in onze showroom en showtuin. We zijn gevestigd in Lier, dichtbij de ring van Lier. Onze showtuin is altijd beschikbaar. Voor onze showroom maak je best een afspraak, of kom je langs op onze vaste openingsdagen. Meer informatie hierover vind je hier terug.