Tijd voor een gratis offerte.

Bent u opzoek naar een nieuwe afsluiting of poort in de regio Antwerpen? Dan kijken we graag samen met u wat T&K Van Hoof voor u kan betekenen. 

Gebruik het onderstaande formulier om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor onze kwaliteitsproducten en diensten.

Offerte aanvragen

Als u in de regio Antwerpen opzoek bent naar een vakman voor het leveren of plaatsen van een nieuwe afsluiting of poort, dan is het zeker een goed idee om bij ons aan offerte aan te vragen. We kijken graag met u hoe wij u verder kunnen helpen.

Elk project is uniek en heeft daarom een eigen aanpak nodig. Daarom geloven, en zetten wij maximaal in, op persoonlijk contact. Bij elke offerteaanvraag gaan we de baan op om tot bij u te komen. Samen bespreken we dan wat u graag wenst en wat er mogelijk is

We delen onze ervaring en kennis graag met u. Een project is vaak een grote investering en die moet zeker goed zijn. Als u tevreden bent, dan zijn wij ook tevreden. 

Hierboven kunt u een offerte aanvragen voor al onze producten & diensten. We nemen daarna telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. Het staat u uiteraard ook vrij om ons te contacteren. Onze contactgegevens vindt u terug op onze contactpagina. Op onze website vindt u meer informatie terug over wat wij doen, wie wij zijn en welke producten we gebruiken. Uiteraard leggen we dat ook nog graag uit tijdens ons persoonlijk bezoek.