Onze schermen

Met onze prachtige en stevige houtenschermen plaats je in één klap een eyecatcher en een betrouwbare afsluiting.

Ontdek een groot assortiment aan tuinschermen.

Ons groot assortiment aan houten tuinschermen zal u misschien doen verbazen. Met een houten scherm kun je veel kanten op, waardoor je voor elke tuin een passend ontwerp kunt maken. We hebben niet enkel horizontale of verticale tuinschermen in ons assortiment, we hebben ook volledig massieve schermen, boogschermen en luxe hardhouten schermen. Ook kunnen we tuinschermen van thermowood leveren en plaatsen in de regio Antwerpen.

Een houten tuinscherm heeft ongeveer een levensduur van 15 – 20 jaar, afhankelijk van het houtsoort. In combinatie met de juiste paal, bijvoorbeeld een betonpaal of ijzeren H-gleufpaal, ben je zeker van een geschikte afsluiting die jarenlang meegaat.

Maak de juiste keuze en kies voor het juiste scherm.

Een afsluiting met tuinschermen geeft een bepaalde look aan je tuin en kan enorm domineren in het zicht en de sfeer in je tuin. Het is daarom enorm belangrijk om te kiezen voor het juiste uiterlijk, die past bij de omgeving. Onze adviseur geeft u graag alle mogelijkheden en denkt en kijkt graag mee naar de beste optie in uw tuin.

Nog een belangrijke factor voor de look en sfeer van de afsluiting zijn de palen. Bij houten tuinschermen kun je kiezen tussen houten palen, betonpalen en ijzeren H-gleufpalen. Lees meer op onze pagina ‘Palen’ over ons assortiment aan palen.

Ons advies voor de perfecte afsluiting met tuinschermen.

Als we kijken naar de ideale samenstelling, gelet op prijs/kwaliteit, raden wij onze klanten een horizontaal- of verticaal scherm met beplanking aan, geplaatst in een betonpaal en een betonplaat aan de onderzijde van het scherm. 

De bovengenoemde samenstelling zorgt voor een lange levensduur aan een scherpe en interessante prijs. Vanuit die basis kan er verder samengesteld worden, met bijvoorbeeld ijzeren H-gleufpalen of een design scherm. 

Gemakkelijk en veilig toegang tot uw tuin.

Ons assortiment poorten bevatten veel mooie ontwerpen die samen passen met onze houtenschermen. Onze adviseur bekijkt samen met u graag naar de mogelijkheden die in uw situatie het beste zijn.

Krijg een gratis en vrijblijvende offerte.

We vinden goed advies en de juiste keuze enorm belangrijk. Je krijgt niet alleen een offerte van ons, we geven u ook graag gepast advies. Onze adviseur komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek welke wij vertalen in een interessante offerte. U kunt het onderstaande formulier gebruik voor uw aanvraag. Wij nemen contact met u op.