Onze schermen

Met onze prachtige en stevige houtenschermen plaats je in één klap een eyecatcher en een betrouwbare afsluiting.

U wilt graag een nieuwe afsluiting laten plaatsen, en overweegt om hiervoor houtenschermen te gebruiken. Dat kan, afhankelijk van de situatie, een verstandige keuze zijn. Het hout dat wij gebruiken is van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur van onze schermen. Daarnaast zijn de schermen in veel verschillende soorten verkrijgbaar, waardoor er veel mogelijkheden zijn.

Met schermen kunt u letterlijk alle kanten op, en in combinatie met een goede prijs kwaliteit verhouding, is het voor veel van onze klanten de meest geschikte keuze.

Standaard of misschien een design?
De meest geplaatste afsluitingen met houtenschermen is een ‘normaal’ horizontaal scherm, waarbij de beplanking om en om zit (zie foto hiernaast). Voor de meeste van onze klanten volstaat dit en zij zijn altijd enorm tevreden over het geplaatste product. Uiteraard is het altijd mogelijk om te kiezen uit een ‘design’ scherm, of een hardhouten scherm. We werken hierbij samen met een aantal vaste leveranciers, waardoor we een grote en diverse keuze kunnen bieden.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden met onze houtenschermen.

Heb je al eens gedacht aan een tand en groef afsluiting? Nu is het moment..

Een lange levensduur met onze speciaal samengestelde afsluitingen.

Gebruik geen houtenpalen, maar palen van beton of aluminium.
Bij T&K Van Hoof adviseren wij klanten om geen, of toch zo min mogelijk, gebruik te maken van een volledige houten afsluiting. De reden hiervoor? Hout dat op en in de grond staat, gaan snel rotten. Door dit te doen verkort je de levensduur van de afsluiting met aanzienlijk veel jaren. Wij adviseren klanten om een zogenoemde ‘combi afsluiting’ te plaatsen. Dit wil zeggen dat we gebruik maken van beton- of aluminiumpalen, in combinatie met een onderplaat uit beton.

Het voordeel dat u hiermee hebt is dat de constructie waar het houtenscherm wordt ingeplaatst, een lange levensduur heeft. Denk hierbij aan ongeveer 20 jaar. Mocht het scherm aan vervanging toe zijn, dan kunt u die gemakkelijk uit de constructie halen en vervangen voor een nieuw scherm. Hierdoor bespaart u enorm veel geld.

Om gemakkelijk een keuze te maken, vertellen we u op deze pagina meer over de verschillende palen die wij aanbieden.

Vertel ons meer over je project.
Hebt u interesse in een afsluiting met een houtenscherm? Vertel ons dan meer over uw project. We bieden u graag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Ons professioneel advies krijgt u er ook nog eens gratis bij. Als dit nodig is, of als u dit wenst, komen wij ook nog langs voor een gratis adviesgesprek! Vraag hieronder direct een offerte aan voor een afsluiting met houtenschermen.