Herstellingen

Heb je schade aan je afsluiting of poort? Werkt de automatisatie niet meer? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. En dat begrijpen we. Onze herstellingsdienst is er voor elke soort schade. Hoe groot of klein ze ook is. Zo vervangen we complete afsluitingen, die na een storm zijn omgewaaid. Maar ook beschadigde palen, tennisdraad dat kapot is en geautomatiseerde poorten die niet meer werken.

We adviseren je daarnaast ook graag over hoe je de afsluiting of poort nog veiliger en betrouwbaarder kunt maken. Op die manier kunnen we zorgen dat schade in de toekomst vermeden kan worden. Ook bij een volledige vervanging denken we graag mee en stellen we je verschillende mogelijkheden voor.

Dankzij onze overzichtelijke én transparante offertes weet je altijd waar je aan toe bent. Geen woekerprijzen of onverwachte kosten achteraf. Op basis van foto’s en een bezoek ter plaatse berekenen we direct welke materialen we nodig hebben voor de herstelling van jouw afsluiting of poort. Hierdoor weet je vooraf waar je aan toe bent.

vraag direct een gratis offerte aan

Gebruik onderstaand formulier om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor jouw herstelling. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je herstelling te bespreken.

Laat dit veld blanco
Selecteer de opties die bij jouw project van toepassing zijn. Op die manier hebben we direct een goed beeld van de situatie.