Een afspraak maken is (tijdelijk) verplicht.

//

Om gevolg te geven aan de opgelegde maatregelen tegen corona, is het maken van een afspraak om de showroom te bezoeken (tijdelijk) verplicht. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een boekingssysteem gepubliceerd waarop je zelf je afspraak kunt maken.

Via ons boekingssysteem kan je op elke openingsdag een afspraak inboeken op een uur dat jou het beste uitkomt. Enkel de beschikbare tijden worden getoond. In principe blijven we ook in april elke zaterdag geopend van 10:00 tot 18:00.

We begrijpen dat deze maatregelen een capaciteitsvermindering zal zijn voor onze showroom. We blijven de boekingen in het oog houden en zullen, indien nodig, extra openingsdagen of tijdssloten voorzien. Houd zeker onze Facebook-pagina in de gaten. Hier zullen we maximaal updates plaatsen over extra openingsdagen en tijdssloten.

Kom je materiaal afhalen, of weet je wat je nodig hebt?

Probeer zoveel mogelijk op voorhand te bestellen. We zijn nog altijd druk bezig om de beschikbare producten in de webshop uit te breiden. Heb je toch spontaan iets nodig? Contacteer ons dan telefonisch, voor je komt. Ook voor afhalingen via de webshop, maak je eerst een afspraak. Als je hebt besteld via de webshop, zullen we jou persoonlijk contacteren.

Uiteraard blijven onze andere corona-maatregelen ook onverminderd van kracht.