Draadpanelen

Bescherm wat je lief is met een draadpanelen afsluiting.

Met onze draadpanelen zorg je voor ultieme veiligheid op en rondom je tuin of bedrijventerrein. Je hebt keuze uit 3 verschillende type draadafsluitingen. In ons aanbod hebben we Nylofor 3D, Nylofor 2D en Nylofor 2D Super. Alle drie bieden ze een andere stevigheid. Je kan je afsluiting dus aanpassen aan je noden en budget. Want, hoe steviger de afsluiting, hoe duurder ze is.

Onze draadpanelen zijn te verkrijgen in drie kleuren. Zwart, groen en antraciet. Standaard plaatsen we ze met ronde, gelakte palen. Uiteraard kunnen we ook alle andere beschikbare palen aanbieden. Je kan een draadpanelen afsluiting ook perfect combineren met al onze maatwerk poorten.

duurzame privacy accessoires

Zorg voor privacy in je tuin en beperk de inkijk met duurzame oplossingen. Met onze kunsthagen of vlechtband zorg je ervoor dat je draadpanelen onderhoudsvrij blijven maar je wel kan genieten van je privacy. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en op onze kunsthagen krijg je 2 – 5 jaar garantie!

Kunststof Klimop

Kunsthaag Corniferen

Kunsthaag Laurier

Colorado vlechtband

Maak een keuze uit de verschillende types.

We bieden drie verschillende type draadpanelen aan, allemaal uit de reeks ‘Nylofor’ van Betafence. Hiermee ben je zeker dat je een kwaliteitsvolle afsluiting krijgt. Hieronder geven we je meer informatie over de verschillende type staalmatpanelen die we aanbieden. Uiteraard kan je bij een vertegenwoordiger terecht om meer informatie en passen advies op jouw situatie te krijgen.

Nylofor 3D

Het Nylofor 3D paneel bestaat uit enkele staaldraden met zowel aan de boven- als onderzijde een kromming in het paneel. Ze is enorm geschikt voor particulier gebruik en gebruik voor professionelen die een basis afrastering willen plaatsen, maar waar een draadafsluiting niet volstaat.

Nylofor 2D

Het ‘gewone’ Nylofor 2D paneel is geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. Ze past goed bij onze NESA poorten en zorgt voor een hoog veilig- en stevigheidsniveau.

Nylofor 2D Super

Nylofor 2D panelen is een staalmatpaneel met dubbele horizontale draden die een enorme stevigheid én veiligheid garanderen.

Nylofor 2D Super panelen zijn enorm geschikt voor gebieden en terreinen waar een hoger veiligheidsniveau van toepassing is.

Zelf draadafsluiting plaatsen? Laat je adviseren door ons.

Met goede instructies en een berekening kun je perfect zelf je draadafsluiting plaatsen. Op internet zijn er voldoende handleidingen en instructievideo’s te vinden. Hierdoor is zelf plaatsen kinderspel voor iemand die handig is. Omdat de samenstelling van je afsluiting enorm belangrijk is, laat je dit het best berekenen door een vakman.

T&K Van Hoof kan je op weg helpen met de berekening en samenstelling van je afsluiting. Volledig op basis van jouw wensen en eisen. We berekenen vrijblijvend en gratis de benodigdheden en kunnen de materialen vervolgens tot op de werf leveren. Uiteraard kan je ze ook zelf ophalen in Lier. Zoek je enkel onderdelen? Dan ben je ook bij ons van harte welkom.

vraag direct een gratis offerte aan

Gebruik onderstaand formulier om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor jouw nieuwe afsluiting of poort. Of je ze nu zelf plaatst, of ze door ons laat plaatsen. Je krijgt van ons altijd professioneel advies. Probeer je project zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. Op die manier kunnen we je beter helpen.

Laat dit veld blanco
Selecteer de opties die bij jouw project van toepassing zijn. Op die manier hebben we direct een goed beeld van de situatie.