Ontdek onze
Draadpanelen

Ontdek de veiligheid en kwaliteit van onze staalmatpanelen. Dit zusje van de gewoven draadafsluiting is een goede keuze voor bedrijven en particulieren die kwaliteit en veiligheid in huis willen halen.

Ontdek de veiligheid én kwaliteit van een draadpaneel.

De vaste variant van draadafsluiting is een enorm goede keuze voor bedrijven en particulieren die een onderhoudsvrije, stevige en veilige afsluiting in huis willen halen. Ze heeft daarnaast ook een lange levensduur en kan vlot geplaatst worden.

Ook zoals bij de draadafsluiting, maken we bij de draadpanelen enkel gebruik van kwalitatieve onderdelen. Alle onderdelen bestaan uit RVS en geen plastic onderdelen. De palen voor de afsluiting worden door onze leverancier zelf gemaakt en door een professionele lakker voorzien van een coating in 2 RAL kleuren (6005 en 9005). Hierdoor kunnen we onze klanten een betrouwbare en kwalitatieve afsluiting verzekeren.

Onderhoud is verleden tijd..

Draadpanelen zijn volledig onderhoudsvrij. Door de constructie en kwaliteit is behandeling van het materiaal niet meer nodig. Soms kan het misschien mooi zijn om de afsluiting even schoon te maken, maar zelfs dat is niet noodzakelijk. Hierdoor wordt de afsluiting nog interessanter en gemakkelijker te gebruiken in bepaalde omgevingen.

Stel je afsluiting zelf samen.

De afsluiting kan je op veel gebieden zelf aanpassen. Om te beginnen kun je kiezen tussen een zwarte of groene afsluiting, eventueel aangevuld met privacy verhogende oplossingen. Ze is beschikbaar in hoogtes vanaf 63 centimeter tot en met 234 centimeter  en kan aanvullend ook geplaatst worden met een betonplaat. In bepaalde gevallen, bijvoorbeeld hoogteverschil tussen twee percelen, is dat een enorme interessante keuze.

Alle onderdelen van de afsluiting worden in dezelfde kleur geleverd als de afsluiting, met uitzondering van de betonplaathouders. Die zijn grijs, net zoals de betonplaat. 

Geen kampioen klimmen?

Geen enkel probleem. We hebben bijpassende poortjes, waardoor je niet over je afsluiting hoeft te klimmen om je eigendom te betreden. De poortjes zijn verkrijgbaar in de beschikbare hoogtes van de afsluiting en zijn beschikbaar in enkele en dubbele varianten. Je kunt dus ook doorgang voorzien voor voertuigen. 

We hebben ook schuifpoorten die passen bij de afsluiting. Alle poorten kunnen worden voorzien op automatisatie, welke ook wij kunnen regelen. Hierover lees je meer op onze aparte pagina ‘Poorten‘.

Toepasbaarheid van de afsluiting.

Een draadpanelen afsluiting kan prima geplaatst worden in veel omstandigheden. Zo bestaan er voetplaten om de afsluiting op een harde ondergrond te plaatsen. In alle andere omstandigheden worden de palen in de grond geklopt. Heel uitzonderlijk of op verzoek plaatsen we de palen in betonmortel. Benieuwd of deze afsluiting geschikt is in uw situatie? Vraag ons om vrijblijvend & gratis advies!

Ontvang advies en/of een offerte!

We staan u graag bij met gepast advies en geven graag een scherpe prijs voor ons materiaal en de plaatsing. Hieronder kunt u ons om advies vragen en/of een gratis en vrijblijvende offerte!