Draadafsluiting

De ideale afsluiting voor residentieel én professioneel gebruik.

Een draadafsluiting is universeel inzetbaar en zorgt voor een goede bescherming van je tuin of bedrijventerrein. Dankzij de veerkrachtigheid van het product kan het tegen een stootje en in combinatie met accessoires creëer je een gesloten afsluiting. Draadafsluitingen zijn ook nog eens lichte en compacte afsluitingen. Hierdoor kunnen ze vrijwel in elke situatie geplaatst worden.

Bij T&K Van Hoof maken we alleen gebruik van kwalitatieve onderdelen om een draadafsluiting te plaatsen. Zo gebruiken we enkel onderdelen uit RVS en geen plastic onderdelen. De palen en bovenbuizen worden door onze leverancier zelf gemaakt en worden door een professionele lakker voorzien van een coating in 2 RAL kleuren (6005 en 9005). Hierdoor kunnen wij onze klanten een betrouwbare en kwalitatieve afsluiting verzekeren.

Onze prijzen voor een draadafsluiting waren nog nooit zo laag! We verlagen in 2021 onze prijzen voor draadafsluiting! De prijzen zijn nu nog meer marktconform en interessanter voor jou! Informeer snel naar de voorwaarden.

duurzame privacy accessoires

Zorg voor privacy in je tuin en beperk de inkijk met duurzame oplossingen. Met onze kunsthagen of vlechtband zorg je ervoor dat je draadafsluiting onderhoudsvrij blijft maar je wel kan genieten van je privacy. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en op onze kunsthagen krijg je 2 – 5 jaar garantie!

Kunststof Klimop

Kunsthaag Corniferen

Kunsthaag Laurier

Colorado vlechtband

Enkel kwaliteitsproducten om de meest betrouwbare afsluiting te kunnen plaatsen.

We vinden het belangrijk om een goed product af te leveren. Daarom werken we enkel met het beste. We gebruiken tennisdraad met een maas van 50 x 50 mm. De draden hebben een diameter van 3,1 mm en weerstaan 550 – 800 N/mm² aan trekkracht. De afsluiting wordt altijd geplaatst met palen die een diameter hebben van 60/3 mm. Alle andere onderdelen, zoals een doorvoerkop zijn volledig uit aluminium vervaardigd. We gebruiken geen kunststof onderdelen.

Tijdens het plaatsen zorgen we ervoor dat de draad goed bevestigd wordt en opgespannen wordt. Alleen door de afsluiting te plaatsen zoals voorzien door de fabrikant, zorgt ervoor dat de afsluiting de voorziene levensduur krijgt. Daar zorgen we voor. Op die manier ben je gerust van een professioneel geplaatste afsluiting die jaren meegaat.

Zelf draadafsluiting plaatsen? Laat je adviseren door ons.

Met goede instructies en een berekening kun je perfect zelf je draadafsluiting plaatsen. Op internet zijn er voldoende handleidingen en instructievideo’s te vinden. Hierdoor is zelf plaatsen kinderspel voor iemand die handig is. Omdat de samenstelling van je afsluiting enorm belangrijk is, laat je dit het best berekenen door een vakman.

T&K Van Hoof kan je op weg helpen met de berekening en samenstelling van je afsluiting. Volledig op basis van jouw wensen en eisen. We berekenen vrijblijvend en gratis de benodigdheden en kunnen de materialen vervolgens tot op de werf leveren. Uiteraard kan je ze ook zelf ophalen in Lier. Zoek je enkel onderdelen? Dan ben je ook bij ons van harte welkom.

vraag direct een gratis offerte aan

Gebruik onderstaand formulier om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor jouw nieuwe afsluiting of poort. Of je ze nu zelf plaatst, of ze door ons laat plaatsen. Je krijgt van ons altijd professioneel advies. Probeer je project zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. Op die manier kunnen we je beter helpen.

Laat dit veld blanco
Selecteer de opties die bij jouw project van toepassing zijn. Op die manier hebben we direct een goed beeld van de situatie.