Onze draadafsluiting

Ontdek onze draadafsluiting, een kwaliteitsproduct die in veel omgevingen geplaatst kan worden én effectief is. 

Ontdek een betrouwbare & betaalbare afsluiting

Een draadafsluiting is een enorm interessante keuze voor mensen die over een langere afstand een afsluiting wenst te plaatsen, voor bedrijven om hun terrein af te bakenen en voor particulieren die een mooie, lichte oplossing wensen voor het afzetten van hun hof. Door de betrouwbaarheid van de constructie, kan een draadafsluiting overal ingezet worden om de veiligheid rondom het object te vergroten. 

Bij T&K Van Hoof maken we alleen gebruik van kwalitatieve onderdelen om een draadafsluiting te plaatsen. Zo gebruiken we enkel onderdelen uit RVS en geen plastic onderdelen. De palen en bovenbuizen worden door onze leverancier zelf gemaakt en worden door een professionele lakker voorzien van een coating in 2 RAL kleuren (6005 en 9005). Hierdoor kunnen wij onze klanten een betrouwbare en kwalitatieve afsluiting verzekeren.

Onderhoudsvrij.

Een draadafsluiting is op zichzelf een compleet onderhoudsvrije afsluiting. In principe moet u ze nietschoonmaken en ook beschermen tegen slijtage of andere schade door de natuur is absoluut onnodig. Maar, laat u niet vangen. Veel van onze klanten bevestigen extra materialen tegen een draadafsluiting. Dat maakt het niet langer een onderhoudsvrije afsluiting. Bijvoorbeeld als u klimop laat groeien, dan moet u onderhoudswerken uitvoeren. Niet perse direct aan de afsluiting, maar wel aan het geen er op groeit. Doet u dit niet, dan kan de afsluiting ernstig beschadigd geraken.

 

Stevige basis met kwaliteitsproducten.

Ontwerp je afsuiting helemaal zelf.

Stel je afsluiting zelf samen.

Een draadafsluiting kan, met hier en daar wat beperkingen, voor een groot deel zelf samengesteld worden. Je kunt hierbij kiezen uit 6 verschillende hoogtes, van één meter tot 3 meter hoog!

Daarnaast kunt u de kleur kiezen. Groen en zwart zijn beschikbaar voor een draadafsluiting. Alle onderdelen zijn ook in die kleur, waardoor de afsluiting mooi één geheel is. Verder kunt u kiezen uit een bovenbuis of steunpalen (combineren is niet nodig), een betonplaat onderaan de afsluiting en bijvoorbeeld een privacyoplossing. Als u niet graag over een afsluiting heen klimt, is het ook prima mogelijk om een poortje te plaatsen in de afsluiting. Ook die zijn bijpassend aan de draadafsluiting en in dezelfde twee kleuren beschikbaar.

Krijg privacy met je draadafsluiting.

Een draadafsluiting is open. Letterlijk iedereen die passeert zou bij u binnen kunnen kijken. Hiervoor zijn echter wel oplossingen denkbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld klimop laten groeien, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een niet doorkijkbaar zichtdoek, riet of kunstbeplanting.

Het is echter wel van belang om vooraf te melden dat u van plan bent om dingen te bevestigen aan de afsluiting. Afhankelijk van wat u wilt bevestigen, kan het zijn dat er meer palen en/of palen met een grotere diameter geplaatst moeten worden. Op die manier kunnen wij gemakkelijk schade voorkomen aan de afsluiting.

 

Vraag ons om advies en/of een offerte!

De juiste keuze maken en materialen krijgen aan een scherp tarief zijn beide heel belangrijk. We combineren die twee graag voor u. Samen kijken we naar de beste oplossing en geven u advies. Onze offertes en adviesgesprekken zijn gratis en vrijblijvend!