COVID-19: Aangepaste dienstverlening

//

T&K Van Hoof houdt zich aan de maatregelen die worden opgelegd door de Federale- en Vlaamse overheid in de strijd tegen COVID-19. Op deze pagina lees je meer over de maatregelen die T&K Van Hoof neemt. We passen onze dienstverlening aan om een veilige afhandeling van je project te garanderen.

Laatste update: 23 december 2020

Tijdens deze crisis blijft T&K Van Hoof geopend en blijven we werken uitvoeren op onze werven. Natuurlijk doen we er alles aan om zo veilig mogelijk te werken. Om dit te doen, hebben we extra maatregelen genomen. Zo dragen onze medewerkers een mondneusmasker als de situatie dit vereist. We ontsmetten regelmatig onze handen. Als het kan, vermijden we persoonlijk contact. Jij, als klant, kan hierbij helpen.

Heb je symptomen of is één van je gezinslid in quarantaine geplaatst?

Verwacht je ons binnenkort voor werken, maar heb je symptomen, ben je recent getest of ben jij (of een gezinslid) in quarantaine geplaatst? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We verplaatsen je werf tot er weer veilig gewerkt kan worden. Wij zullen jou ook tijdig verwittigen als wij door soortgelijke problemen tijdelijk niet kunnen werken.

We vragen onze klanten om zoveel mogelijk voorbereidingen te treffen. Op die manier kunnen we onnodig contact vermijden. Leg bijvoorbeeld vast elektriciteit klaar. Voorzie ook water, bij voorkeur met een tuinslang. We proberen je – voor de start van de werken – nog persoonlijk te contacteren. Dan overlopen we de zaken die vooraf in orde gebracht kunnen worden. Zo kunnen we veilig en vlot starten met de werken.

Welke maatregelen nemen we samen?

 • Draag, bij persoonlijk contact, een mondneusmasker. Kan de veiligheidsafstand gegarandeerd worden? Overleg dan met de medewerker of er een mondneusmasker gedragen moet worden.
 • Moeten we door een huis of gebouw om te leveren? Probeer dan het aantal mensen in de ruimte (tijdelijk) te beperken. Verlucht, voor onze komst, de ruimte.
 • Ontsmet of was uw handen regelmatig.

Welke maatregelen nemen wij?

 • We beperken het contact met onze klanten. Op die manier geven we het virus geen kans. Komen we toch in contact? Dan proberen we de veiligheidsafstand te garanderen. Lukt dit niet? Dan dragen we een mondneusmasker.
 • Onze showroom is enkel geopend op afspraak, zo beperken we het maximum aantal mensen in de vestiging.
 • We voorzien voldoende ontsmettingsproducten en mondneusmaskers voor onze medewerkers.

Een bezoek aan onze showroom of showtuin.

 • Onze showroom is enkel geopend op afspraak. Die kan je hier maken. Onze showtuin is zoals gewoonlijk vrij te bezoeken. Dit is veilig, vermits je in de buitenlucht bent.
 • In onze showroom dragen we tijdens het bezoek een mondneusmasker. Bij het nuttigen van een consumptie mag het masker even af.
 • Voor je binnenkomt vragen we je om de handen te ontsmetten of te wassen.
 • Is het druk op de showtuin en kan er geen afstand worden gegarandeerd? Draag dan allemaal een mondneusmasker. Zo beschermen we elkaar.
 • We voorzien voldoende afstand tussen jou en onze medewerkers.
 • Kom het liefst alleen naar de showroom en/of showtuin en beperk je bezoekduur.

Aanvoer van producten en capaciteit bij leveranciers.

We hebben op dit moment enkele signalen van onze leveranciers dat hun productieproces achter loopt. Door de coronacrisis hebben we een grotere vraag gezien dan normaal. Hierdoor lopen leveranciers achter op hun productie. Het is mogelijk dat hierdoor bepaalde producten tijdelijk niet voorradig zijn. Ook de productie van poorten en hekwerk op maat loopt vertraging op.

Mochten we problemen hebben bij de uitvoering van jouw project, dan nemen we tijdig contact met je op. Wil je materialen afhalen om zelf te plaatsen? Neem dan contact met ons. We kunnen dan onze huidige voorraad controleren.

Om stockbreuk te voorkomen, verhuisde we onlangs naar onze nieuwe vestiging met een opslagcapaciteit van 600 meter². We doen onze best om in de winterperiode onze voorraad te verhogen. We kijken dan voornamelijk naar ‘probleem producten’.

Heb je vragen over dit onderwerp?
Je mag altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder. Gebruik onze contactpagina om contact met ons op te nemen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00