Klantendienst

Een goede service, daar staan we voor bij T&K Van Hoof. Bij elk project gaan we voor tevreden klanten, en om dat te bereiken is er inspanning nodig. Dat kan u dus ook van ons verwachten. Als u vragen, opmerkingen of uw mening kwijt wilt, dan zijn we er voor u. Bent u onverhoopt niet tevreden? Dan proberen we dat op te lossen. 

Via deze pagina kunt u gemakkelijk in contact komen met ons. Voor een offerteaanvraag kunt u best hier terecht, zodat we direct alle gegevens van u verzamelen.

Vraag over onze producten en beschikbaarheid.

We proberen zoveel mogelijk informatie en advies over onze producten op onze website te plaatsen. Wellicht vindt u het antwoord op uw vraag wel sneller op onze speciale productpagina’s (bereikbaar via ons menu). Als u het antwoord niet op onze website kunt vinden, dan staan we u uiteraard graag te woord.

Vestigingsgegevens.

T&K Van Hoof heeft haar maatschappelijke zetel te Kroonstraat 39, 2140 Antwerpen. Let er op dat dit geen bezoekadres is. T&K Van Hoof beschikt niet over een kantoor, maar werkt enkel op afspraak bij onze klanten.

T&K Van Hoof GCV is een vennootschap ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder registratienummer BE0715.604.830.

U bereikt ons het beste via onderstaand contactformulier. Dringende informatie nodig? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer +32 (0) 472 559 028.

Contactformulier.

Vul onderstaand formulier in, zodat wij uw opmerking kunnen behandelen.