Onze betonafsluiting

Ontdek onze meest stevige afsluiting, in combinatie met egale of structuur betonplaten.

U bent aan het rondkijken om een volledige betonafsluiting te laten plaatsen. Bij uitstek is dit nog altijd het meest stevige type afsluiting dat wij aanbieden. Het is daarnaast ook qua uiterlijk aan te passen met structuurbetonplaten, wat een betonafsluiting alleen maar interessanter maakt.

Hoewel het enorm arbeidsintensief is om een betonafsluiting te plaatsen, kan het in veel situaties toch lonen om er een te laten zetten.

Lange levensduur en weinig onderhoud.


Een betonafsluiting heeft een lange levensduur. Het is niet uitzonderlijk dat een dergelijke afsluiting soms wel 30 jaar meegaat. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de situatie en gebied waar de afsluiting is geplaatst, maar zeker is dat een dergelijke afsluiting erg lang meegaat.

Naast een lange levensduur heeft een betonafsluiting ook weinig onderhoud nodig. Als de afsluiting vies ziet, dan is het afspuiten met een tuinslang of hogedrukreiniger al voldoende. De afsluiting is terug proper. U hoeft de afsluiting verder niet te onderhouden, waardoor u al minder kopzorgen hebt bij het jaarlijkse tuinonderhoud.

Een egale en mooi gedroogde betonplaat.


Onze betonplaten worden met zorg gemaakt. Kwaliteit is belangrijk en daarom wordt er zorg gedragen aan een goede samenstelling van de betonplaat om op die manier een lange levensduur te garanderen.

Maar daar stopt het niet. De betonplaten, en ook enkel de betonplaten, worden 24 uur lang in de bekisting gehouden. Op die manier droogt de beton mooi op waardoor de plaat mooi glad is. Bij een betonplaat met een structuur erin wordt hetzelfde gedaan, waardoor ook die mooi glad en strak blijft.

De betonpalen van de afsluiting kunnen helaas niet gedroogd worden in de bekisting. Daarom ziet u vaak dat die iets ruwer van afwerking zijn. Maar het belangrijkste is dat de blikvanger er netjes uitziet. De palen nemen uiteindelijk maar een paar procent van de oppervlakte in beslag.

Keuze uit 13 structuren.


We hebben op dit moment 13 verschillende structuren beschikbaar, en dit breid regelmatig uit. Een structuurplaat heeft standaard één kant met het structuur. De andere kant is gewoon egaal. Toch is het mogelijk om langs beide kanten een structuur te tonen. Dit wordt simpelweg gerealiseerd door een iets bredere paal met een bredere groef te gebruiken en twee platen tegen elkaar in een paal te schuiven. Uiteraard moet u wel rekening houden dat een dergelijke afsluiting ongeveer dubbel zo duur is als een normale afsluiting.

Maak er een unieke afsluiting van.


Het stopt niet bij enkel de structuren. Er zijn nog meer mogelijkheden met een betonafsluiting. Zo kunt u bijvoorbeeld aan de bovenzijde gebruik maken van een boogplaat, maar u kunt ook kiezen voor een afdekkap waarmee het ‘scherm’ volledig wordt afgesloten.

Daarnaast hebben wij ook hoekpalen en zelfs T-hoekpalen beschikbaar. Op die manier zijn er ook enorm veel mogelijkheden op het gebied van vorm van de afsluiting.

INTERESSE?

Vertel ons meer over jouw aankomend project via onderstaand formulier. We zullen dan samen met u bekijken wat T&K Van Hoof voor u kan betekenen. We adviseren en helpen u graag verder.

Maak kennis met onze betonstructuren.