Betonafsluiting

Een betonafsluiting is een enorm stevige afsluiting met een levensduur van ongeveer 30 jaar. De afsluiting is volledig vervaardigd uit beton en is opgebouwd met betongleufpalen, daar tussen vind je egale betonplaten of betonplaten met een structuur om je afsluiting meer uitstraling te geven. Onze betonplaten worden tijdens een volledig automatisch proces gefabriceerd. Hierdoor zijn ze vrijwel allemaal identiek wat een mooiere eindresultaat biedt. De betonplaten worden egaal gedroogd voor een gladde afwerking.

Naast een lange levensduur heeft een betonafsluiting ook weinig onderhoud nodig. De afsluiting wordt door ons dusdanig opgeleverd dat je er geen omkijken meer naar hebt. Is de afsluiting vuil? Je kan ze gewoon schoonmaken door ze af te spuiten met een hogedrukreiniger. Kies je om de afsluiting met een hars te behandelen, om ze op die manier een (andere) kleur te geven, dan dien je wel rekening te houden met het feit dat je elke 4 – 5 jaar de betonhars opnieuw dient aan te brengen. Doe je dit liever niet? Onze betonafsluiting is ook beschikbaar in antraciet. Voordeel hiervan is dat deze kleurvast is, omdat de kleur gemengd is met het beton. (Na)behandeling is dus niet meer nodig!

Betonafsluiting met structuur?

Onze betonafsluiting is ook verkrijgbaar met verschillende structuurplaten. Hierdoor kun je toch kiezen voor de betrouwbaarheid van een betonafsluiting en tegelijkertijd zorg je ervoor dat de afsluiting er mooi uitziet. Standaard plaatsen we een enkelzijdig structuur. Dat wil zeggen dat de andere kant van de plaat gewoon egaal is. Heeft je buur liever ook een structuur? Dubbelzijdige structuren worden verkregen door, in een aangepaste paal, twee betonplaten met structuur tegen elkaar te plaatsen.

Ontdek ons assortiment betonplaten voor een betonafsluiting.

Bekijk onze betonstructuren in onze showtuin!
Al onze betonstructuren kan je bekijken in onze showtuin in Lier. Je kan onze showtuin vrij bezoeken, zonder afspraak. Wil je graag advies en begeleiding van onze verkopers? Dan kun je een afspraak maken. Meer informatie op onze pagina Showroom & -tuin.

Egaal

Elegant

Fels

Romania

Houtlook

Montana

Prestige

Flagstones

Timber

Toscane

Vlecht

Casa

T&K Van Hoof heeft een enorm assortiment aan betonplaten met motief om jouw betonafsluiting mee te plaatsen. Ook voor de doe het zelf plaatser hebben we al het nodige materiaal in huis. Ben je opzoek naar onderhoudsproducten voor je betonafsluiting, zoals betonhars? Ook dat hebben we. Onze professionele plaatsingsdienst is actief in de omgeving van Antwerpen, Brecht, Schoten, Brasschaat, Aartselaar, Mechelen, Kontich en verder..

vraag direct een gratis offerte aan

Gebruik onderstaand formulier om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor jouw nieuwe afsluiting of poort. Of je ze nu zelf plaatst, of ze door ons laat plaatsen. Je krijgt van ons altijd professioneel advies. Probeer je project zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. Op die manier kunnen we je beter helpen.

Laat dit veld blanco
Selecteer de opties die bij jouw project van toepassing zijn. Op die manier hebben we direct een goed beeld van de situatie.