Terras aan laten leggen

Een terras kunt u op veel verschillende manieren inrichten. Maar om dat te doen moet er toch een basis liggen. Daar helpen wij u enorm graag bij. We leggen graag uw terras op een professionele manier aan, en hiervoor hebben wij ook enorm veel materialen en contacten voor. We kunnen u daarom ook perfect vanaf het begin al begeleiden in de juiste keuze.

Een goed terras begint bij de juiste keuze te maken. Er zijn veel producten op de markt voor een terras. Honderden soorten stenen, van keramisch tot getrommelde klinkers. We kunnen dus zeker stellen dat er voor ieder wat is. Soms maakt dit enorme aanbod zelfs de keuze moeilijker. Daarom adviseert T&K Van Hoof u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak het uzelf makkelijk met T&K Van Hoof

Kiest u ervoor om het terras te laten leggen voor T&K Van Hoof? Dan maakt u het zichzelf enorm makkelijk. Het enige dat u moet doen is een tegel te kiezen. Voor de rest regelen wij alle praktische (en misschien minder praktische zaken) graag voor u. Een tegel of klinker kiezen doet u gemakkelijk uit één van onze productboeken, of bij één van onze leveranciers, met een showroom.

Wij kiezen voor u de beste ondergrond, zoeken uit of dat een afwatering (bijvoorbeeld een gootje of een put) verstandig is en zorgen bij de aanleg ervoor dat het terras naar de juiste richting afloopt om regenwater slim weg te voeren. Het laatste dat we willen is dat er water blijft staan, of dat het water tegen het huis blijft staan. Dat laatste kan namelijk vochtproblemen veroorzaken in huis. Uiteraard kunt u alles dat zichtbaar is op en in het terras, zelf uitkiezen.

Meer te doen? T&K Van Hoof is multifunctioneel.

Pakt u niet alleen het terras aan? Dan kunnen wij wellicht nog meer voor u betekenen. Vaak worden werken aan het terras slim gecombineerd met bijvoorbeeld een nieuwe afsluiting. Dat is ook nog eens enorm vaak financiëel interessant. T&K Van Hoof helpt u graag met een volledige heraanleg van uw tuin. Soms doen wij hierbij een beroep op onze betrouwbare partners, bijvoorbeeld een tuinman. Op die manier bent u zeker dat er altijd een vakman aan het werk is.

Vertel ons over uw project.

Hebt u interesse in één van onze diensten en/of producten? Vertel ons dan meer over uw plan, we stellen graag een volledig gratis en vrijblijvende offerte voor u op. Vaak komen we ook langs bij u, zodat we ook uw wensen kunnen bespreken. We kijken dan ineens naar de mogelijkheden, zo hebt u direct zekerheid.

.Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.