Offerte aanvragen

Fijn om te vernemen dat u interesse hebt in één van de producten en/of diensten van T&K Van Hoof. We kunnen u wel met duizend woorden proberen te overtuigen, maar onze eerdere resultaten en ons persoonlijk adviesgesprek na uw offerteaanvraag zullen veel effectiever zijn.

Een offerte van T&K Van Hoof is altijd transparant, gratis en vrijblijvend. Geen verrassingen.

Welke diensten bieden wij aan?

Wij kunnen u helpen met het plaatsen van verschillende afsluitingen, namelijk:

Maar ook voor een oprit of een terras bent u bij T&K Van Hoof aan het juiste adres. Wellicht kunnen wij u zelfs helpen met een volledige herinrichting van uw tuin met een nieuwe afsluiting en terras.

Voordelen van T&K Van Hoof

Afsluiting met Casa structuurBij T&K Van Hoof staat de klant centraal, en hebt u altijd een vast contactpersoon. Op die manier moet u nooit uw verhaal keer op keer opnieuw doen. We houden er ook van om duidelijke en transparante afspraken te maken. Zo weet u direct waar u aan toe bent, en staat u niet langer voor verrassingen.

Beslist u om de werken door ons te laten uitvoeren? Dan ontvangt u onmiddelijk een datum waarop de werken zullen starten. Zo kunt u ruim op voorhand plannen.

We werken graag met kwaliteitsproducten, en dat is te zien in het eindresultaat. Een inverstering in een nieuw product via T&K Van Hoof is dus zeker geen weggegooid geld.

Gratis en vrijblijvende offerte

U ontvangt, na een persoonlijk adviesgesprek met onze adviseur, een gratis en vrijblijvende offerte. Indien nodig kunnen we aanpassingen aanbrengen, zodat deze offerte zeker aan uw wensen voldoet.

Vraag direct een offerte aan.

Vertel ons alles over uw komende project, en waar wij u bij kunnen helpen. We nemen daarna contact met u op voor het maken van een bijpassende offerte!

Dit veld is optioneel
Dit veld is optioneel