Draadafsluiting

Een draadafsluiting past in elke omgeving. Een tuin, bedrijventerrein en ze kan zelfs geplaatst worden op een verharde ondergrond dankzij speciale bevestigingsmaterialen. Kortom: deze afsluiting kan overal ingezet worden.

Stevige basis met kwaliteitsproducten.

T&K Van Hoof plaatst draadafsluitingen met de producten van de betrouwbare, en gekende leverancier Betafence. Aangezien wij altijd gebruik maken van de officiële producten van Betafence, bent u via de fabrikant voor 10 jaar beschermd met een kwaliteitsgarantie. Betafence Belgium NV biedt u dit, onder bepaalde omstandigheden welliswaar, gedurende 10 jaar kosteloos aan. Daarom ontvangt u van ons altijd een officiële factuur met vermelding van alle gebruikte producten!

Onderhoudsvrije afsluiting.

Een draadafsluiting is op zichzelf een compleet onderhoudsvrije afsluiting. In principe moet u ze niet

Groene draadafsluiting

schoonmaken en ook beschermen tegen slijtage of andere schade door de natuur is absoluut onnodig. Maar, laat u niet vangen. Veel van onze klanten bevestigen extra materialen tegen een draadafsluiting. Dat maakt het niet langer een onderhoudsvrije afsluiting. Bijvoorbeeld als u klimop laat groeien, dan moet u onderhoudswerken uitvoeren. Niet perse direct aan de afsluiting, maar wel aan het geen er op groeit. Doet u dit niet, dan kan de afsluiting ernstig beschadigd geraken.

U geniet niet direct van privacy.

Een draadafsluiting is open. Letterlijk iedereen die passeert zou bij u binnen kunnen kijken. Hiervoor zijn echter wel oplossingen denkbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld klimop laten groeien, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een niet doorkijkbaar zichtdoek, riet of kunstbeplanting.

Het is echter wel van belang om vooraf te melden dat u van plan bent om dingen te bevestigen aan de afsluiting. Afhankelijk van wat u wilt bevestigen, kan het zijn dat er meer palen en/of palen met een grotere diameter geplaatst moeten worden. Op die manier kunnen wij gemakkelijk schade voorkomen aan de afsluiting.

Voor ieder wat wils: u bepaald veel zelf.

Een draadafsluiting kan, met hier en daar wat beperkingen, voor een groot deel zelf samengesteld worden. U kunt kiezen uit een aantal vastgestelde hoogtes, namelijk:

  • 100 centimeter;
  • 125 centimeter;
  • 150 centimeter;
  • 180 centimeter en;
  • 200 centimeter.

Als dat nog niet hoog genoeg is, dan is het eventueel ook mogelijk om te gaan naar een afsluiting van 3 meter hoog. Hoewel dit vrijwel uitzonderlijk is, hebben wij dit toch al eerder bij een klant geplaatst.

Zwarte draadafsluiting in opbouwDaarnaast kunt u de kleur kiezen. Groen en zwart zijn beschikbaar voor een draadafsluiting. Alle onderdelen zijn ook in die kleur, waardoor de afsluiting mooi één geheel is. Verder kunt u kiezen uit een bovenbuis of steunpalen (combineren is niet nodig), een betonplaat onderaan de afsluiting en bijvoorbeeld een privacyoplossing. Als u niet graag over een afsluiting heen klimt, is het ook prima mogelijk om een poortje te plaatsen in de afsluiting. Ook die zijn bijpassend aan de draadafsluiting en in dezelfde twee kleuren beschikbaar.

Interesse in een draadafsluiting? Vertel ons meer.

We zijn benieuwd naar uw project en in hoeverre wij u hiermee kunnen helpen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een professioneel en passend avies. Daarnaast bieden wij u ook graag vrijblijvend en gratis een offerte aan. Geheel samengesteld op basis van uw wensen, die wij te weten komen na een gratis adviesgesprek. Vul onderstaand formulier in, en uw gegevens komen direct goed bij ons binnen.

Formulier voor een offerteaanvraag.

Dit is geen verplicht onderdeel